Waarom een "echt" zwanger model?

Nog steeds zijn er in de media reclame-uitingen of editorials te zien met daarin modellen met een "nepbuik" die zwanger moeten lijken. Natuurlijk kan het makkelijk zijn om een model in te zetten die niet echt zwanger is, zeker als het om producties gaat die vermoeiend zijn door lange werkdagen en veel omkleed-sessies. Maar gelukkig geven opdrachtgevers steeds vaker de voorkeur aan echt zwangere modellen. En natuurlijk geven wij ze groot gelijk! Want waar de niet-zwangere modellen verder niet veranderen, hebben de zwangere modellen juist die onmiskenbare "pregnancy glow" over zich die niet valt na te bootsen met make-up of andere cosmetica. Deze gloed komt van binnenuit en is terug te zien aan de huid, het haar en een stralende blik.

Ook valt positiemode op echt zwangere modellen veel beter; niet alleen de buik is zwanger maar het hele lichaam doet mee en alles is daarmee in verhouding. Niet voor niets boeken merken op het gebied van positiekleding daarom steeds vaker zwangere modellen om de collecties door te passen voordat deze in de winkels te koop zijn.

En, last but not least, de doelgroep van de reclame-uitingen (zwangere vrouwen) herkent zich over het algemeen beter in een echt zwangere dan in een model waarvan duidelijk te zien is dat zij een kunstbuik draagt.

Wij hopen dan ook dat de nepbuik in de nabije toekomst zal liggen te verstoffen in een hoekje van de fotostudio en dat alleen nog de echt zwangere modellen voor de camera mogen stralen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding: 
Zwanger model
Bovenaan frontpage: 
Ja